"Як мати з сином": супермодель Хайді Клум показала свого молодого нареченого
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Як мати з сином": супермодель Хайді Клум показала свого молодого нареченого

"Як мати з сином": супермодель Хайді Клум показала свого молодого нареченого
Джерело:  online.ua

Відома супермодель Хайді Клум поділилася інтимним фото з молодим нареченим. На знімку вона лежить зі своїм коханим у ліжку. Світлина з'явилася на сторінці моделі в Instagram, передає ONLINE.UA.

Селфі зробив коханий Клум - 29-річний музикант Томас Каулітц. Хлопець ніжно обіймає модель, що лежить у нього на грудях і притулився обличчям до її обличчя. На другому знімку Хайді Клум демонструє обручку.

Нещодавно музикант зробив пропозицію 45-річній моделі, і та погодилася вийти за нього заміж.

Як відомо, красуня закрутила роман з молодим музикантом навесні 2018 року. 29-річний Том Каулітц - гітарист групи Tokio Hotel.

В коментарях до фото прихильники пари бажають закоханим щасливого сімейного життя. Проте знайшли й ті, хто критикують вибір Тома, натякаючи, що Клум годиться йому в матері.

"Неймовірно чарівна пара; бажаю вам шістьох красивих діток; вони як мати та син; не потрібно заздрити - Хайді виглядає максимум на 30 років; кохання не знає меж; ось так виглядає щастя; найкрасивіша пара на планеті", - пишуть фанати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головна красуня італійського кінематографу  Моніка Беллуччі вперше потрапила в об’єктиви папараці зі своїм новим бойфрендом, який є молодшим за неї на 18 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?