Названі найбільш очікувані фільми 2019 року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названі найбільш очікувані фільми 2019 року

Названі найбільш очікувані фільми 2019 року
Джерело:  online.ua

Британська газета The Guardian склала рейтинг 50 найбільш очікуваних фільмів 2019 року. ТОП-10 очолила комедія Майкла Вінтерботтома "Жадібність", в якій Стів Куган виконує роль мільярдера, що влаштував шалену вечірку в Греції на честь свого 60-річчя, повідомляє ONLINE.UA.

Другим в списку найбільш очікуваних фільмів 2019 року став фільм-драма "Амоніт" режисера Френсіса Лі. Картина розповість про історію кохання двох жінок, яких зіграють Кейт Вінслет та Сірша Ронан. Дія розгортатиметься в 1840-х роках у Великій Британії.

У першу п'ятірку найбільш очікуваних фільмів 2019 року також увійшли: фільм Кена Лоуча, який покаже історію про водія фургона, що намагається вижити і прогодувати свою сім'ю після фінансової кризи 2008 року, фільм Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді", в якому знялися Бред Пітт, Марго Роббі, Аль Пачіно, Леонардо Ді Капріо, Курт Рассел та Дакота Фаннінг, а також картина "Пам'ять" тайського режисера Апічатпонга Вірасетакула.

У десятку найбільш очікуваних також увійшли такі фільми, як "Ми" Джордана Пила, "Маленькі жінки" Грети Гервіг, "Ірландець" Мартіна Скорсезе, "Сувенір" Джоани Хогг, а також фільм Джея Роуча про Роджера Ейлса, назва якого поки не повідомляється.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на премії People's Choice Awards був названий кращий фільм 2018 року- ним стала стрічка "Месники: Війна нескінченності".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?