У приміщенні дитсадку запустили феєрверки - шокуюче відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У приміщенні дитсадку запустили феєрверки - шокуюче відео

У приміщенні дитсадку запустили феєрверки - шокуюче відео
Джерело:  online.ua

В Казахстані під час проведення новорічного свята в одному з дитячих садків сталася надзвичайна подія. У приміщенні запустили феєрверки, які розлетілися по всьому залу. Відповідне відео було опубліковане в YouTube.

На ролику видно, як упаковки з петардами розставили між дітьми і залом на відстані в кілька метрів. Підпалені феєрверки розлетілися в різні боки, потрапляючи на людей. На святі зразу ж почалася паніка, батьки втікали зі своїх місць, рятуючись від петард. Чи є постраждалі в результаті інциденту - поки невідомо.

Розгнівані користувачі мережі в коментарях до відео не втомлюються критикувати адміністрацію дитячого садочку, яка допустила подібне.

"Там взагалі є нормальні люди? Як до такого можна було додуматися?; і їм все зійде з рук - от побачете; дуже шкода діток; надіюся винні будуть покарані", - пишуть обурені люди.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в центрі Львова, на площі неподалік Оперного театру, загорілась ятка різдвяного ярмарку, після чого вогонь перекинувся на дві сусідні ятки. Зразу ж на місце події прибули пожежники. Окрім того, було чути три вибухи – ймовірно, через полум’я вибухнув газовий балон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?