Ціни підвищуються в 1,5 рази: найбільший мобільний оператор закриває старі тарифи
Категорія
Технології
Дата публікації

Ціни підвищуються в 1,5 рази: найбільший мобільний оператор закриває старі тарифи

Ціни підвищуються в 1,5 рази: найбільший мобільний оператор закриває старі тарифи
Джерело:  online.ua

З 15 січня по 15 лютого 2019 один з найбільших українських мобільних операторів Київстар закриває старі тарифи. Абоненти, яких стосуються зміни, будуть проінформовані в розділі Архів тарифів і SMS-повідомленнях мінімум за 7 днів передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу мобільного оператора.

Абонентам, чиї тарифи будуть закриті, запропонують новий пакет послуг - якщо він їм не підійде, вони зможуть самостійно вибрати будь-який актуальний тарифний план і перейти на нові умови обслуговування.

"Застарілі тарифні плани, які закриваються, були введені в дію в середньому 5 або більше років тому, і в даний час мають невигідні і неактуальні для абонентів умови", - наголошується в повідомленні.

В рамках нових тарифів "Київстар" буде надаватися безлім на дзвінки на номери всередині мережі, 30-300 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів, можливість дзвонити на міські номери по тарифам від 30 копійок за хвилину.

Відзначається, що в середньому тарифи Київстар збільшаться в 1,5 рази. На нові тарифи доведеться перейти абонентам, які користуються тарифами: XXL, Базовий, Безлім + Київстар, Класичний, Комфорт, Ультра Комфорт, Вільний Київстар 35, Вільний смартфон, Бі29, 5 + 0 Новий !, Вільний Київстар, Комфорт +, Київстар 3G онлайн 2017.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в 2018 році в зв'язку з запуском інтернету 4G Київстар вже підвищував тарифи на 10-20 гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?