Крулько: Тимошенко відновить довіру західних партнерів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Крулько: Тимошенко відновить довіру західних партнерів

Крулько: Тимошенко відновить довіру західних партнерів
Джерело:  Еспресо

Думку про те, що нова влада на чолі з Юлією Тимошенко відновить довіру західних партнерів і створить умови для українського економічного дива, висловив заступник Голови партії "Батьківщина" Іван Крулько під час політичного ток-шок "Український формат" на телеканалі NewsOne, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Еспресо".

На думку політика, зміна влади — єдиний шанс для економічного стрибка України. «У нас процвітає корупція, а влада оббирає український народ, вигадуючи різні газові та енергетичні схеми», - зазначив він.

"Західні партнери не списують нам борги, а іноземні інвестори не вкладають гроші в Україну, бо не вірять нинішній владі", — додав депутат.

Політик переконаний: перше, що нам треба зробити — відновити довіру наших західних партнерів. Також треба домовлятися з ними щодо зовнішнього боргу, адже умови угоди про реструктуризацію боргу, яку підписала екс-міністр фінансів Наталія Яресько, запрограмували країну на неуспіх. За угодою, при зростанні ВВП понад 3% нам треба віддавати 15% від заробленого, а понад 4% — 40%, нагадав політик.

"Нам треба зростати на 9-12% на рік, а не 3% і переходити до інноваційної моделі економіки, як це пропонує Тимошенко", — резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?