Марина Узелкова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Марина Узелкова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком

Марина Узелкова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Джерело:  online.ua

Тренери реаліті-шоу "Зважені і щасливі" Марина та В'ячеслав Узелкови прийняли рішення розлучитися після 22 років спільного життя. 28 грудня Марина офіційно заявиа, що їхній шлюб із В’ячеславом таки розпався, передає ONLINE.UA.

Чутки про розлучення сколихнули мережу ще на початку грудня. Однак подружжя їх не те, що не підтверджувало, а радикально заперечувало.

28 грудня Марина опублікувала спільну світлину зі своїм чоловіком, під якою відверто зізналася про їхнє розставання.

"Зараз, коли я пишу ці рядки, у мене тремтять руки. Я дуже переживаю за наших діток, за батьків, рідних, близьких, і за тих, хто дуже вірив в нашу пару, сім'ю і любов. Повірте, я кажу щиро, все це було! Тому, що прожити 22 роки, як сім'я, неможливо без любові. У ній з'явилися наші прекрасні, неймовірні діти, Роберт і Олівія. І мені зараз дуже важко про це говорити, але зі Славою ми, офіційно, вже не пара", – прокоментувала світлину Марина.

Узелкова наголосила, що вони залишилися друзями, і попросила в шанувальників не шукати підводних каменів і винних у цій ситуації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка серіалу "Пліткарка" Ед Вествік розійшовся зі своєю дівчиною Джессікою Серфаті. Варто зазначити, що нещодавно він опинився в центрі гучного секс-скандалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?