Бережи себе: популярний український гурт подарував українцям пронизливу новорічну пісню
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бережи себе: популярний український гурт подарував українцям пронизливу новорічну пісню

Бережи себе: популярний український гурт подарував українцям пронизливу новорічну пісню
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт "Фіолет" записав новорічний трек під назвою "Бережи себе". Українці в захваті від ніжної і красивою пісні - вони стверджують, що трек пронизав їх душі і зарядив новорічним настроєм, повідомляє ONLINE.UA.

Автором новорічної пісні "Фіолета" став фронтмен гурту Сергій Мартинюк. Він охарактеризував її як емоціоналний підсумок радісного, але складного 2018 року.

"2018 й був дійсно знаковим: вихід альбому "Aurora", перший мільйон переглядів кліпу "Кохана", успішний тур, і, звичайно, вихід мого дебютного роману "Капітан Смуток". Я в черговий раз переконався в тому, що незважаючи на всі складності, я на своєму місці. І пісня "Бережи себе" - саме про те, що ніколи не варто зупинятися на шляху до своєї мети. Тепло, яке живе всередині нас - це найголовніше. Їм ми можемо зігріти не тільки себе, але і оточуючих", - розповів про нову пісню Мартинюк.

Сергій зізнався, що вже як мінімум п'ять років, мріяв створити новорічно-різдвяний альбом, але цьому постійно перешкоджали інші творчі проекти. Однак пісня "Бережи себе", на його думку, можливо, стане першим кроком до цієї мрії.

Українці і шанувальники "Фіолета" назвали новорічний трек гурту справжньою бомбою, дуже святковою і ніжною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт The Hardkiss підкорив українців новим кліпом, знятим на пісню "Коханці". Шанувальники музикантів назвали їх нове відео нереально крутим, а кліп - кращим в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?