Трамп погрожує повністю закрити південний кордон США: що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп погрожує повністю закрити південний кордон США: що сталося

Трамп погрожує повністю закрити південний кордон США: що сталося
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп допускає повне закриття південного кордону США. Про це він повідомив у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

"Ми будемо змушені повністю закрити південний кордон, якщо демократи-обструкціоністи не дадуть нам грошей на завершення зведення стіни, а також не дадуть змінити безглузді імміграційні закони, якими обтяжена наша країна. Важко повірити, що можуть існувати конгрес і президент, які схвалили б таке!" - написав Трамп у мікроблозі.

 Як відомо, раніше деякі федеральні відомства США частково призупинили роботу (увійшовши в режим так званого "шатдаун") 22 грудня через того, що конгрес не встиг узгодити новий бюджет. Очільник Білого заявляв, що не має наміру підписувати бюджет, якщо він не буде включати 5 мільярдів доларів на фінансування стіни на кордоні з Мексикою. У той же час демократи не готові підтримати документ з такими витратами.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американський лідер Дональд Трамп заявив, що Сполучені Штати більше не можуть виконувати роль "світового жандарма" через те, що Америку "використовують" інші країни. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?