Найочікуваніші мультфільми 2019 року: трейлери та дата виходу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Найочікуваніші мультфільми 2019 року: трейлери та дата виходу

Найочікуваніші мультфільми 2019 року: трейлери та дата виходу
Джерело:  online.ua

З самого початку 2019 рік почне радувати гучними прем'єрами любителів казкових історій - на великий екран вийдуть кілька десятків цікавим анімаційних фільмів. ONLINE.UA зробив добірку найбільш очікуваних мультфільмів 2019 року з трейлерами і датою виходу.

Мавка. Лісова пісня

У 2019 на екрани вийде український ЗD-мультфільм за мотивами драми-феєрії "Лісова пісня" та образів народної міфології. Його сюжет розвивається в безкрайніх українських лісах, які здавна приховують безліч таємниць і загадок. Тут, серед вікових дерев, живуть незвичайні міфічні істоти. Серед них - Мавка, душа і новообрана Берегиня Лісу, яка захищає ліс від будь-яких зазіхань людей, і Лукаш - звичайний сільський хлопець, який дуже любить музику і весь свій талант вкладає в гру на сопілці. Мавка і Лукаш зустрічаються і закохуються один в одного. Їх союз і так майже неможливий, але перешкод стає ще більше, коли в селі з'являється жадібна і могутня Килина.

Мавка. Лісова пісня - трейлер (відео):

Таємне життя домашніх тварин 2

30 травня 2019 запланована прем'єра продовження веселого сімейного мультфільму "Таємне життя домашніх тварин". У продовженні історії команда вусатих і хвостатих буде протистояти злісному ветеринару Френсісу. У другій частині знову з'являться пес Макс, дворняга Дюк, кішка Хлоя, шпіц Гіджет і кролик Сніжок, які зроблять все можливе, щоб зупинити доктора, який завжди тільки шкодить своїм пухнастим пацієнтам.

Таємне життя домашніх тварин 2 - трейлер (відео):

Дамбо

28 березня 2019 року відбудеться прем'єра повнометражного фільму "Дабмо", який знятий в класичному диснеївському стилі за мотивом однойменного мультфільму 1941 року. Фільм розповість про пригоди маленького слоненяти, що навчився літати на своїх вухах.

Дамбо - трейлер (відео):

Король Лев

Студія Disnеy зняла нову історію про пригоди відважного Сімби, який втратив батька, пережив вигнання, але незважаючи ні на що зміг стати справжнім королем звірів. Творці мультиплікаційного шедевра, заснованого на легендарній історії, запевняють, що нові пригоди левеняти нікого не залишать байдужим. Прем'єра відбудеться 18 липня 2019 року.

Король лев - трейлер (відео):

Тільки диво

У 2019 відбудеться прем'єра ще одного українського сімейного мультфільму "Тільки диво". Прем'єра пригодницького фільму запланована на 1 січня. Його головним героєм став молодий хлопець Северин - він повинен привезти відомого доктора для свого батька. Тато юнака сильно постраждав, рятуючи місто від руйнівного льоду. Сміливому Северину доведеться ризикнути своїм життям, вступити в бій з фантастичними звірами, "поганими хлопцями" і завоювати серце коханої дівчини Софії.

Тільки диво - трейлер (відео):

Історія іграшок 4

20 червня 2019 року в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра четвертої частини мультфільму "Історія іграшок". Це окремий проект, сюжет якого зосереджений на взаємовідносинах іграшок Вуді, Базза Лайтера та їхніх друзів. Іграшки потрапляють в новий будинок до дівчинки Бонні. Ковбоєві Вуді і космічному рейнджеру Баззу доведеться об'єднатися і відправитися в захоплюючу й небезпечну подорож.

Історія іграшок 4 - трейлер (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Японії виявили один з перших мультфільмів Уолта Діснея "Neck'n'Neck" про кролика Освальда. Він був втрачений більше 70 років тому, а знайшов його колекціонер Ясуші Ватанабе в своїх архівах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?