Дрю Беррімор вперше відверто розповіла про комплекси та своє схуднення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дрю Беррімор вперше відверто розповіла про комплекси та своє схуднення

Дрю Беррімор вперше відверто розповіла про комплекси та своє схуднення
Джерело:  online.ua

Голлівудська красуня, популярна акторка Дрю Беррімор, яка раніше не соромилася лишніх кілограмів, вирішила серйозно зайнятися своєю фігурою. Акторка зізналася на своїй сторінці в Instagram, що їй вдалося за три місяці схуднути на 11 кілограмів, передає ONLINE.UA.

Акторка опублікувала фото, які зроблено з різницею у три місяці.

"Коли я гортала Instagram, думала, що повинна бути кращою, ніж я є. Але через нестабільність у реальному житті у мене ніколи не вистачало духу тримати себе в руках. Однією мені було, звичайно, не впоратися, але поруч з правильними людьми будь-які мрії здійсненні", - підписала фото Дрю.

Вона також розповіла фанатам про свою тренерку Марні Альтон, яка стежила за харчуванням і тренуваннями акторки.

"Ви можете сказати, що моє обличчя стало тоншим! Це вимагало від мене неймовірних зусиль. Дієта, фізичні вправи – я боролася як лев! Будь ти проклята, генетика! Але тепер я знаю, що є фахівці, до яких я зможу звернутися. Марні допомогла мені зробити за три місяці те, що я б не змогла зробити сама", – додала вона.

Раніше ONLINE.UA писав про чотири методи, які  допоможуть швидко та ефективно позбутися кількох зайвих кілограмів. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?