Меншому немає ще й місяця: 57-річний Едді Мерфі вперше показав своїх десятьох дітей
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меншому немає ще й місяця: 57-річний Едді Мерфі вперше показав своїх десятьох дітей

Меншому немає ще й місяця: 57-річний Едді Мерфі вперше показав своїх десятьох дітей
Джерело:  online.ua

Зірка Голлівуду Едді Мерфі зустрів Різдво в теплому сімейному колі. Він зібрав за святковим столом всіх своїх десятьох дітей, молодший з яких народився менше місяця назад.

Сімейне фото Едді Мерфі з дітьми опублікувала в соцмережі його старша, 29-річна дочка Брія, повідомляє ONLINE.UA.

Едді Мерфі та його десять дітей (фото - instagram.com/bria_murphy)

На сімейному фото в самому центрі стоїть Едді Мерфі. Праворуч від нього на знімку стоїть його кохана Пейдж з новонародженим сином Максом. Поруч з Пейдж ще одна блондинка - її мама. Також на фотографії весело позують мама Едді Мерфі та інші дев'ять дітей актора, в тому числі його спільна дочка з Пейдж - дворічна Іззі Уна (дівчинку він тримає на руках), і навіть дочка Енджел Айріс, яку йому народила екс-солістка Spice Girls Мел Б . Її Едді Мерфі довго не хотів визнавати і навіть робив ДНК-тест, але в підсумку погодився з батьківством і став виплачувати аліменти.

Крім знімка, на якому Едді Мерфі стоїть в оточенні всіх своїх десяти дітей, на святі був зроблений знімок, на якому актор позує в оточенні всіх своїх дочок, крім молодшої Іззі.

Також дочка актора опублікувала фото Едді Мерфі в оточенні його старших дітей.

Нагадаємо, 57-річний Едді Мерфі і австралійська модель Пейдж Батчер зустрічаються вже шість років. У 2016 році у пари народилася дочка Іззі Уна, а в 2018 році - син Макс. Актор також виховує п'ятьох дітей від екс-дружини Ніколь Мерфі і ще трьох від різних подруг, в тому числі дочку Енджел Айріс від солістки Spice Girls Мел Бі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 48-річна актриса і супермодель Наомі Кемпбелл вагітна первістком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?