Дитячі пустощі: як принц Джордж і принцеса Шарлотта порушили королівський протокол на Різдво
Категорія
Світ
Дата публікації

Дитячі пустощі: як принц Джордж і принцеса Шарлотта порушили королівський протокол на Різдво

Дитячі пустощі: як принц Джордж і принцеса Шарлотта порушили королівський протокол на Різдво
Джерело:  online.ua

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон розповіла про те, як її діти принц Джордж і принцеса Шарлотта зустріли Різдво. Як виявилося, королівські спадкоємці чекають і радіють чарівному святу також, як і інші діти. Підтвердженням тому стало визнання Кейт про те, що в 2018 році малюки порушили королівський протокол і завчасно відкрили різдвяні подарунки.

Про дитячі витівки принца Джорджа і принцеси Шарлотти дізналися західні інсайдери, наближені до королівської сім'ї, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що Кейт Міддлтон, принц Вільям та їхні діти принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї провели Різдво в гостях у королеви Єлизавети II в Сандрінгемському маєтку в Норфолку. Але діти герцога та герцогині Кембриджських не потрапили на урочисту різдвяну церемонію до церкви, так як прокинулися дуже рано, щоб відкрити свої подарунки, тим самим порушивши королівський протокол.

Справа в тому, що члени королівської сім'ї німецького походження дотримуються "німецьких традицій святкування", тому відкривають різдвяні подарунки після церковної церемонії і полуденного чаю.

Але принц Джордж і принцеса Шарлотта не стали чекати "правильного" моменту. Вони з нетерпінням дочекалися різдвяного ранку та відкрили всі свої подарунки, які їм приготували рідні і близькі до Різдва.

Слід зазначити, що перед Різдвом Кейт Міддлтон з дітьми помітили в одному з магазинів в Кінгс-Лінн, що в Норфолку. Герцогиня Кембриджська зайшла туди, щоб купити пакувальний папір для подарунків. Очевидці появи Кейт в магазині розповіли, що вона дуже зворушливо називає малюків - "крошка і малюк", а не принцеса і принц, що відповідає їх титулу при народженні.

"Поки Кейт робила покупки, Шарлотта втомилася стояти і сіла на підлогу. Сара Денієлз почула, як Кейт сказала доньці:«Вставай, крошка». Потім Джордж голосно запитав у мами, чи може вона купити йому динозавра, Кейт назвала його:« Малюк»", - розповіли покупці магазину, яким пощастило зустрітися з членами королівської сім'ї.

Раніше ONLINE.UA публікував фото новорічної ялинки, яку для Єлизавети II нарядили в Віндзорському замку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?