За кожним їхнім виходом стежать мільйони очей: названі найстильніші жінки 2018 року
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

За кожним їхнім виходом стежать мільйони очей: названі найстильніші жінки 2018 року

За кожним їхнім виходом стежать мільйони очей: названі найстильніші жінки 2018 року
Джерело:  online.ua

Експерти авторитетного британського видання Vogue склали рейтинг найстильніших жінок світу в 2018 року. У ТОП-10 "ікон стилю" попали актриси, моделі, співачки та члени королівської сім'ї Великої Британії - саме за їх кожним виходом стежать мільйони очей з усього світу, передає ONLINE.UA.

Трейсі Елліс Росс

ТОП-10 найстильніших жінок світу 2018 року - Трейсі Росс (фото - колаж)

Лідером рейтингу стала 46-річна американська актриса, телеведуча, модель, сценаристка і продюсерка Трейсі Елліс Росс. Вона знає, як стильно одягнутися не тільки на "червону доріжку", але і в звичайному житті.

Леді Гага

ТОП-10 найстильніших жінок світу 2018 року - Леді Гага (фото - колаж)

Епатажна американська співачка, актриса, продюсерка і дизайнерка Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта, відома під ім'ям Леді Гага, вміє епатувати і дивувати публіку. Тож не дивно, що і в 2018 році вона потрапила в ТОП-10 найстильніших жінок.

Герцогиня Сассекська, Меган Маркл

ТОП-10 найстильніших жінок світу 2018 року - Меган Маркл (фото - колаж)

Дружина принца Гаррі, Меган Маркл також потрапила в список найстильніших жінок. Вона неодноразово підтверджувала, що знається в моді і завжди стильно виглядає, навіть не дивлячись на вагітність.

Зої Кравіц

  ТОП-10 найстильніших жінок світу 2018 року - Зої Кравіц (фото - колаж)

У ТОП-10 найстильніших жінок 2018 року також ще потрапила Зої Кравець - американська модель, співачка та актриса з екзотичною зовнішністю. Зірка в цьому році довела, що може дивувати своїми нарядами. Особливо прихильникам запам'ятався наряд Кравіц на Хеллоуїн, коли вона з'явилася на публіці в піжамі, халаті і в капцях від Гуччі.

Зендая

  ТОП-10 найстильніших жінок світу 2018 року - Зендая (фото - колаж)

22-річна американська актриса, співачка, танцівниця і модель Зендая Марі Штермер Коулман, незважаючи на свій юний вік, встигла підкорити багатьох своїми модними луками.

У ТОП-10 найстильніших жінок 2018 року також ще потрапили: модель plus size Палома Ельсессер, американська актриса Сірша Ронан, Ріанна, Емма Стоун і Джемма Чан.

 Палома Ельсессер, Сірша Ронан, Емма Стоун, Джемма Чан, Ріанна в ТОП-10 найстильніших жінок 2018 року

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти авторитетного видання Forbes склали актуальний рейтинг найвпливовіших жінок світу 2018 року. Його очолила канцлерка Німеччини Ангела Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?