Найгірше вже позаду: командувач ООС звернувся з важливою заявою до жителів Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Найгірше вже позаду: командувач ООС звернувся з важливою заявою до жителів Донбасу

Найгірше вже позаду: командувач ООС звернувся з важливою заявою до жителів Донбасу
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна, але найгірше вже позаду. Українським військовим там все ще нелегко, але приводів для оптимізму і віри в перемогу сьогодні є більше, ніж рік тому.

З такою заявою виступив командувач ООС Сергій Наєв, в зверненні до жителів Донбасу, передає ONLINE.UA.

Наєв привітав жителів Донбасу з наступаючим Новим роком і Різдвом. Він побажав їм спокою в будинку і здоров'я, а також запевнив, що українські військові роблять все можливе, щоб в Україні швидше відновився мир.

"Не сумніваюся в нашій спільній перемозі. Приводів для оптимізму сьогодні більше, ніж рік тому. Так, нам все ще нелегко, але найгірше - вже позаду", - заявив Наєв.

Він нагадав, що в 2018 році "військова операція, в ході якої українці показують всьому світу, як треба захищати рідну землю, відстоювати свою гідність, перемагати підступного і більш сильного ворога, придбала новий формат - операції Об'єднаних сил". У цьому форматі ООС відстоює зазначені в Конституції України непорушні цінності - незалежність і територіальну цілісність країни.

Наєв підкреслив, що не має жодного сумніву в загальній перемозі над агресором.

"Як командувач, хочу запевнити всіх, що Об'єднані сили зроблять все для відновлення миру на українській землі. Святкуйте спокійно - ми завжди на захисті! Разом переможемо! З Новим роком та Різдвом Христовим!", - підсумував Наєв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики з першого дня почали зривати оголошене перемир'я на Донбасі, провокуючи українських захисників на відповідь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?