Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 31 грудня по 6 січня на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 31 грудня по 6 січня на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 31 грудня по 6 січня на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

Наприкінці старого року та на першому тижні нового намагайтеся якомога більше часу провести з рідними. Про те, як поводитися і як краще спланувати роботу та відпочинок Ви можете дізнатись  в астрологічному гороскопі  на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Овен ♈

Якщо Ви давно намагаєтесь щось змінити у своєму житті, або відмовитися від шкідливої звички, зараз найкращий для цього час. Зірки допоможуть Вам зробити це не відчуваючи особливого дискомфорту, оскільки Ви легко знайдете нові корисні звички.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Телець ♉

Тельців на цьому тижні очікують подорожі, в дорозі будьте обережні. Не кваптеся погоджуватися на пропозиції, які на перший погляд дуже привабливі. Також намагайтеся стримувати себе, щоб уникнути конфліктів з близькими.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Близнюки ♊

На цьому тижні у Близнюків з'явиться можливість проявити себе на роботі та досягти нових вершин, в цьому Вам допоможуть гарні взаємовідносини з клієнтами та колегами. Також на цьому тижні може з'явитися можливість змінити роботу.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Рак ♋

Раки на цьому тижні здатні тверезо оцінювати ситуацію, це допоможе їм скласти плани на майбутнє та встановити досяжні цілі. Будьте уважні до свого здоров'я, намагайтесь уникати ризиків захворіти. Кінець тижня краще провести вдома в колі близьких.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Лев ♌

На цьому тижні у Левів очікується прорив у справах, яким Ви приділяєте найбільше уваги, в цьому Вам допоможе впливова людина. Також є можливість отримати підвищення на роботі. Ні з ким не діліться своїми секретами, оскільки цього тижня Вас можуть зрадити.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Діва ♍

Дівам зараз потрібен відпочинок та вільний час для того, щоб побути наодинці з собою. Зараз Вам необхідно обміркувати все, що відбувається навколо та зробити висновки. Спокій та впевненість в собі допоможуть Вам прийняти правильні рішення.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Терези ♎

На початку тижня Терези відчуватимуть себе більш впевненими та будуть задоволені собою, завдяки своїм успіхам. Це допоможе Вам підтримати гарний настрій та покращити відносини з оточенням. У другій половині тижня необхідно бути уважнішими, щоб не стати жертвою шахрайства.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Скорпіон ♏

На початку тижня Скорпіони покращать свій фінансовий стан, завдяки цьому у Вас буде можливість придбати декілька корисних речей для дому, або сім'ї. На цьому тижні це найкращий спосіб витратити гроші. Намагайтеся більше часу провести з рідними, та уникайте конфліктів.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Стрілець ♐

Для Стрільців настає сприятливий період, щоб відправитись у подорож. Зараз Вам буде найкраще вдаватися спілкування з мало знайомими людьми і воно принесе Вам задоволення. Самотні Стрільці мають шанс знайти другу половинку.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Козеріг ♑

У першій половині тижня настане найкращий період для налагодження особистого життя, сімейні Козероги зможуть покращити відношення з партнером. В середині тижня приділіть увагу своєму здоров'ю, оскільки є шанс розвитку інфекційних захворювань.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Водолій ♒

Водоліям, на цьому тижні, краще за все вдаватимуться організаторські справи. Ви з легкістю зможете максимально ефективно розподілити час, навести лад у всіх справах та розібратися з документами. Змініть свій графік і Ви побачите, що можете встигати на багато більше.

Гороскоп на тиждень з 31 грудня 2018 року по 6 січня 2019 року Риби ♓

На початку тижня Рибам варто закінчити всі справи з документами та підписати важливі договори. Після цього настає час для подорожей, краще за все відправляйтесь відпочивати разом з партнером по шлюбу. Обережніше відносьтесь до грошей, можливо Вас намагатимуться обікрасти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?