Кращий з кращих: українець став боксером року за версією The Ring
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кращий з кращих: українець став боксером року за версією The Ring

Кращий з кращих: українець став боксером року за версією The Ring
Джерело:  online.ua

Експерти авторитетного спортивного видання з боксу The Ring підвели підсумки 2018 року і назвали кращого боксера і кращого тренера року. Ними стали українці - Олександр Усик і Анатолій Ломаченко, передає ONLINE.UA.

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Усик став кращим з кращих боксерів в 2018 році. Кращим тренером року став Анатолій Ломаченко, який тренує свого сина Василя, а також допомагав Усику готуватися до чемпіонських боїв проти Мурата Гассієва і Тоні Беллью.

 Кращий боксер 2018 року - The Ring помістив на обкладинку фото українця Олександра Усика

Крім цього, експерти The Ring назвали бій 2018 року. Ним став реванш Геннадія Головкіна і Сауля Альвареса. Камбеком 2018 року названо повернення Тайсона Ф'юрі у великий бокс, а нокаутом року визнаний удар японця Наойя Інуе в першому раунді поєдинку проти Хуана Карлоса Пайано.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Усика назвав боксером 2018 року також ще і автрітетний американський телеканал ESPN. Експерти видання відзначили, що Усик провів фантастичний рік і створив ще більше історії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?