Путін назвав найважливіший фактор стабільності та безпеки в світі
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін назвав найважливіший фактор стабільності та безпеки в світі

Путін назвав найважливіший фактор стабільності та безпеки в світі
Джерело:  online.ua

Найважливішим фактором забезпечення стратегічної стабільності і міжнародної безпеки є російсько-американські відносини. Про це заявив президент Росії Володимир Путін у новорічному привітанні президенту США Дональда Трампа, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави Кремля.

"У вітальному посланні Президенту Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа з нагоди різдвяних та новорічних свят Володимир Путін підкреслив, що російсько-американські відносини є найважливішим фактором забезпечення стратегічної стабільності і міжнародної безпеки, і підтвердив, що Росія відкрита до діалогу з США по найбільшому порядку денному", - йдеться в повідомленні Кремля.

Також Путін привітав з Новим роком 2019 президента Туреччини Реджепа Ердогана. У ньому глава Кремля підкреслив внесок Москви і Анкари в боротьбу з тероризмом в Сирії.

Крім Трампа і Ердогана, Путін привітав з Новим роком президента Вірменії Армена Саркісяна, главу Казахстану Нурсултана Назарбаєва, президента Молдови Ігоря Додона, британську королеву Єлизаветі II, прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, канцлерку ФРН Ангелу Меркель, підкресливши, що російсько-німецька взаємодія має велике значення не тільки для народів двох країн, але і для всієї Європи.

Путін також привітав з Днем народження, Різдвом та Новим роком прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, побажавши йому і всьому народу Канади щастя і благополуччя.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерт зробив тривожний прогноз для України і Білорусі на 2019 рік, в якому зазначено, що Путін може зважитися нв збройне вторгнення в Україну і має намір посилити тиск на Білорусь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?