Союз двох народів відбувся: Лукашенко зробив несподівану заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Союз двох народів відбувся: Лукашенко зробив несподівану заяву

Союз двох народів відбувся: Лукашенко зробив несподівану заяву
Джерело:  online.ua

Незважаючи на те, що на вчорашніх переговорах з Путіним не вдалося вирішити спірні питання, президент Буларусі Олександр Лукашенко заявив, що "союз двох народів відбувся". Про це йдеться в привітанні з Новим роком, адресованому Путіну, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на БЕЛТА.

"У наступному році ми відзначаємо знаменну дату - 20-річчя з дня підписання Договору про створення Союзної держави. Республіка Білорусь і Російська Федерація пройшли непростий шлях, але сьогодні з упевненістю можна говорити про те, що союз двох народів відбувся", - йдеться в привітанні Лукашенко.

Білоруський лідер підкреслив, що Москві і Мінську ще доведеться провести копітку роботу щодо дотримання національних інтересів обох країн в рамках Союзної держави. Але він впевнений, що кожна сторона підійде до вирішення цих питань з глибокою довірою і повагою.

"Воля білорусів і росіян до єднання, як і раніше, буде служити міцною основою для інтеграційного будівництва, багатопланового співробітництва і формування загальної новітньої історії", - додав Лукашенко.

Слід нагадати, що ще кілька днів тому Лукашенко заявляв про те, що Росія більше не братська держава для Білорусі. Тоді ж він висловлював і стурбованість через те, що РФ хоче поглинути Білорусь.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Кремлі зробили важливу заяву про приєднання Білорусі до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?