Кім Чен Ин неочікувано пригрозив Трампу
Категорія
Політика
Дата публікації

Кім Чен Ин неочікувано пригрозив Трампу

Кім Чен Ин неочікувано пригрозив Трампу
Джерело:  online.ua

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що надіється на нову зустріч з президентом США Дональдом Трампом у 2019 році, однак застеріг американського лідера не тиснути на Пхеньян санкціями. Про це він повідомив в ході новорічної промови, передає ONLINE.UA з посиланням на АР.

Політик додав, що готовий зустрітися з Трампом у будь-який час, щоб це дало результат, "який вітатиме міжнародна спільнота". Однак, за його словами, Північна Корея буде змушена обрати інший шлях, якщо США "продовжать порушувати свої обіцянки і випробовуватимуть терпіння наших людей в односторонньому порядку вимагаючи від нас конкретних кроків, не прибираючи при цьому санкції і тиск".

Лідер КНДР також наполягає на тому, що США повинні дотримуватися свого рішення призупинити навчання з Південною Кореєю.

Варто зазначити, що на початку грудня президент США Дональд Трамп заявив, що скоріш за все зустрінеться з північнокорейським лідером Кім Чен Ином у січні або лютому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в МЗС КНДР заявили, що прогрес в питанні денуклеаризації буде неможливий,  якщо Білий дім у відносинах з Північною Кореєю буде використовувати "старі сценарії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?