"В України є шанс": Роналду здивував резонансною заявою
Категорія
Спорт
Дата публікації

"В України є шанс": Роналду здивував резонансною заявою

"В України є шанс": Роналду здивував резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Легендарний футболіст Кріштіану Роналду високо оцінив шанси збірних Португалії, України та Сербії у відбірковому циклі Євро-2020, передає ONLINE.UA з посиланням на Record.

"Наша група? Вважаю, що є три претенденти на дві путівки. У України і Сербії є амбіції зіграти на Євро-2020". Інші команди також створять нам труднощі. Неправильно вважати, що вони будуть дарувати нам очки", - розповів футболіст в інтерв'ю.

Як відомо, матч кваліфікації Євро-2020 Португалія - Україна відбудеться 22 березня. Цей поєдинок пройде в Києві на НСК Олімпійський.

Кріштіану Роналду - португальський футболіст, нападник італійського клубу «Ювентус» і збірної Португалії, у складі якої є капітаном, а також рекордсменом за кількістю ігор і забитих голів. 10 липня 2018 року було офіційно оголошено про перехід 33-річного португальця до складу італійського «Ювентуса», з яким уклали 4-річний контракт. Трансферна сума склала 100 мільйонів євро, що стало рекордом для гравців старше 30 років та найдорожчим придбанням в історії італійських клубів.

Як повідомляв ONLINE.UA,  компанія Facebook має намір зняти документальний серіал  про відомого футболіста Кріштіану Роналду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?