"Мені байдуже": Усик здивував неочікуваним зізнанням
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Мені байдуже": Усик здивував неочікуваним зізнанням

"Мені байдуже": Усик здивував неочікуваним зізнанням
Джерело:  Експрес

Український абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик розповів про любов до України, та чому він поїхав на бій з Гассієвим у Москву. Боксер підкреслив, що він не звертає уваги на критику інших людей і просто виконує свою місію, передає ONLINE.UA з посиланням на "Експрес".

"Про критику знаю. Та мені байдуже на таке. Я поїхав до Москви, щоби стати абсолютним чемпіоном світу. Знаєте, коли Україна заживе добре? Коли кожен чесно та якісно виконуватиме свою роботу. Я поїхав до Росії та совісно виконав свою роботу. Нехай чітко виконують свої функції ті люди, які мене критикують. Совість у мене чиста. Я виграв під синьо-жовтим прапором. Дуже люблю рідну Україну. Але про це ніколи не кричу, а мовчки виконую свою місію", - зазначив Усик.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик накаутував британця Тоні Белью і захистив всі свої титули чемпіона світу в першій важкій вазі за версіями WBA, WBC, IBF і WBO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?