У Києві подорожчала квартплата - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві подорожчала квартплата - перші подробиці

У Києві подорожчала квартплата - перші подробиці

В Києві зросла квартплата за обслуговування будинків та прибудинкової території. Вказано, що зростання тарифів було зумовлене підвищенням цін на електроенергію, яку використовують для освітлення місць загального користування і функціонування ліфтів у багатоквартирних будинках, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу КМДА.

Згідно з рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), зростає ціна на електроенергію, що безумовно відобразиться на господарських процесах житлових організацій, зокрема, вартості послуг послуг.

"Начальник Управління розвитку житлово-комунального господарства департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Віра Радченко пояснила, що йдеться про внесення змін до однією з постанов, відповідно до якої зростає вартість електроенергії для освітлення місць загального користування, для роботи ліфтів у багатоквартирних будинках, а також для роботи насосного обладнання та індивідуальних теплових пунктів, якщо такі встановлені в будинках", - пише "УНІАН".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, з 1 січня 2019 року підвищила тарифи на опалення і гарячу воду для населення для 26 виробників теплової енергії. Відповідні рішення були прийняті 10 та 11 грудня 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?