WhatsApp перестане працювати на деяких гаджетах
Категорія
Технології
Дата публікації

WhatsApp перестане працювати на деяких гаджетах

WhatsApp перестане працювати на деяких гаджетах
Джерело:  online.ua

Популярний месенджер WhatsApp стане недоступним на деяких пристроях. Вказано, що програма вже перестала працювати на гаджетах з операційною системою Nokia Series 40, передає ONLINE.UA з посиланням на MICEtimes.

"Розробники месенджера підтримували Nokia S40 до кінця 2018 року, проте з 1 січня поточного року підтримка себе вичерпала.Також з 1 лютого 2019 року месенджер перестане бути доступний на пристроях з операційною системою Android 2.3.7.", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що наразі розробники месенджера WhatsApp працюють над створенням власної криптовалюти.

WhatsApp — пропрієтарний месенджер для смартфонів. Дозволяє пересилати текстові повідомлення (дописи), зображення, відео та аудіо. Клієнт працює на платформах Android, BlackBerry OS, BlackBerry 10, iOS, Series 40, Symbian (S60) і Windows Phone. В травні 2016 року був випущений клієнт для комп'ютерів під керуванням ОС MS Windows версії 8 та вище і MacOSверсії 10.9 та вище.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  адміністрація Google підтвердила інформацію  про те, що приватні електронні листи, відправлені та отримані користувачами Gmail, іноді можуть бути прочитані розробниками додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?