Українців попереджають про погодні катаклізми
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців попереджають про погодні катаклізми

Українців попереджають про погодні катаклізми
Джерело:  online.ua

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє, що активний циклон найближчими днями істотно ускладнить погодні умови в Україні до першого рівня небезпечності, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

"Увага! Погіршення погодних умов в Україні", - йдеться на сайті рятувальників.

Вказано, що негода накриє Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську і Харківську області. 3 січня на дорогах України, крім півдня, ожеледиця, у західних областях пориви вітру 15-20 м/с.

"Вдень 4 січня випадатиме значний сніг, подекуди з дощем, посилення вітру до 15-20 м/с, місцями в Приазов’ї 25 м/с, хуртовини, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, приріст снігового покриву 15-20 сантиметрів; протягом ночі 5 січня послаблення, вдень 5 січня припинення опадів і явищ. Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає І першому рівню небезпечності (жовтий)", - наголошують у службі.

Рятувальники попереджують, що така погода може призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, ускладнення роботи комунальних служб та будівельної галузі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  столиця Італії, Рим, опинилася в полоні бурі із сильною зливою та градом — в результаті утворилася повінь і в місті довелося зачинити 4 станції метро, а водії кидали свої авто просто посеред дороги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?