Вибух у Магнітогорську - кількість загиблих суттєво збільшилась
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибух у Магнітогорську - кількість загиблих суттєво збільшилась

Вибух у Магнітогорську - кількість загиблих суттєво збільшилась
Джерело:  online.ua

Прес-служба Міністерства надзвичайних подій РФ повідомляє, що в результаті обвалу багатоповерхового будинку в російському Магнітогорську загинула 21 людина, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

"За даними на 14.30 годин (13:30 за Києвом) з моменту початку пошуково-рятувальної операції з-під завалів витягнуто 27 осіб, з них 21 особа загинула, в тому числі 2 дитини", - розповідають рятувальники.

Також зазначається, що триває пошук ще 20 осіб. Останнім з-під завалів витягли тіло чоловіка.

Нагадаємо, що 31 грудня вибух побутового газу у 10-поверховому житловому будинку на проспекті Карла Маркса в Магнітогорську призвів до руйнування 26 квартир, в яких проживали 46 осіб. Слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу про заподіяння смерті з необережності двом і більше особам.

Як повідомляв ONLINE.UA, 1 січня в центрі Магнітогорська в Росії вибухнуло маршрутне таксі — в результаті вибуху загинули три людини.  МВС РФ повідомило, що причиною загоряння маршрутки стало несправне обладнання. Окрім того, очевидці стверджують,що перед вибухом в маршрутці "були чутні постріли". Інші свідки події стверджують, що там вибухнув газовий балон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?