"Терміново на дієту": фанати безжалісно критикують пишні форми Ріанни
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Терміново на дієту": фанати безжалісно критикують пишні форми Ріанни

"Терміново на дієту": фанати безжалісно критикують пишні форми Ріанни
Джерело:  online.ua

Відома співачка Ріанна знялася для американського журналу Elle. Знімок, який в мережі опублікувало видання, викликав запеклі суперечки. Фанати не втомлюються критикувати пишні форми красуні, закликаючи її позбутися зайвих кілограмів, передає ONLINE.UA.

На знімку співачка розкинулась у кріслі, відставивши одну ногу. Одна рука лежить ближче до внутрішньої частини стегна, а другою Ріанна торкається обличчя. Для фото зірка вибрала відверту червону шифонову сукню, прикрашену рюшами. Фото підписано словами "Я ховаюся від всієї своєї родини".

Знімок викликав неоднозначну реакцію у шанувальників зірки. Одні розкритикували невдалу позу співачки, інші - її надто пишні форми. Були й такі, хто написав, що на фото показана правда, без ретуші та штучності.

"Терміново на дієту - це виглядає не дуже красиво; Ріанна, ми сумуємо за твоєю ідеальною фігурою; потрібно їсти менше пончиків та пити менше алкоголю; фото без прикрас; вона виглядає прекрасно - ви просто заздрите", - пишуть фанати співачки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  фотографії відвертого костюма американської співачки Ріанни  з фестивалю Coachella викликали неоднозначну реакцію шанувальників. Зірка з’явилася на публіці в напівпрозорому полотні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?