Не пропустіть: названо вік абсолютного щастя людини
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Не пропустіть: названо вік абсолютного щастя людини

Не пропустіть: названо вік абсолютного щастя людини
Джерело:  Медикфорум

Вченим вдалося встановити вік людини, коли вона відчуває, що максимально щаслива. Згідно з даними дослідження, таких періодів зазвичай у житті два - у 23 і 69 років, передає ONLINE.UA з посиланням на "МедикФорум".

Як зазначають експерти, перший період щастя людини - це рання молодість, повна очікувань світлого майбутнього. У цей час перед людиною зазвичай не стоять серйозні обов'язки, а життя здається низкою пригод.

"Другий відбувається зазвичай ближче до 70-ти, після виходу на пенсію, коли у людей з'являється більше вільного від турбот часу. У цьому віці позаду залишаються не тільки робота, а й здебільшого виховання дітей. Люди на цьому етапі зазвичай переосмислюють життя, розуміючи, наскільки недооцінювали дрібниці, і починають радіти простим речам", - сказано в повідомленні.

Вказано, що дослідження базується на аналізі даних 23 тисяч осіб у віці від 17 до 85 років. Усі учасники проходили два етапи анкетування з різницею в п'ять років, що виявляли їхній рівень задоволеності життям.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що люди, які мають зайву вагу, є більш щасливими, ніж стрункі.  Про це за підсумками своїх досліджень розповіли вчені Брістольського університету у Великобританії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?