Неочікувано: Порошенко назвав найкращі українські пісні 2018 року
Категорія
Культура
Дата публікації

Неочікувано: Порошенко назвав найкращі українські пісні 2018 року

Неочікувано: Порошенко назвав найкращі українські пісні 2018 року
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко назвав топ-7 українських пісень, які є, на його думку, найкращими у 2018 році. Список він опублікував на своїй Facebook-сторінці, передає ONLINE.UA.

Лідером цього рейтингу стала композиція "Крила" співачки Джамали. Далі йде "Strum" від ONUKA і "Ангели" від ТНМК. Також до списку увійшли "Де твоя Лінія" від Лінії Маннергейма, "Лови момент" від Антитіл, "Ікони" від Один в каное і "Плакала" від KAZKA.

"Радію, коли бачу, як за останній рік розвинулася українська музика - від фолку до танцювальної музики і року. З'явилося багато сучасних, яскравих композицій як від давно відомих колективів, так і від нових талановитих виконавців", - зазначив глава держави.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що пісня Сергія Бабкіна "Де би я" виявилася найбільш часто трансльованою у 2018 році на українських радіостанціях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  британський гурт Queen з неперевершеним Фредді Мерк’юрі підкорив і продовжує підкорювати мільйони людей.  Так, їхня пісня "Bohemian Rhapsody" визнана найкращим хітом ХХ століття. Варто зазначити, що пісню "Bohemian Rhapsody" гурт Queen презентував у жовтні 1975 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?