Епатажна Майлі Сайрус шокувала фанатів зухвалими фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Епатажна Майлі Сайрус шокувала фанатів зухвалими фото

Епатажна Майлі Сайрус шокувала фанатів зухвалими фото
Джерело:  online.ua

Популярна співачка Майлі Сайрус з родиною та нареченим поїхала відпочивати у гори, щоб відсвяткувати медовий місяць та Новий рік. Нові фото красуня опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що у той час, як більшість знаменитостей пишуть "підсумки року" у соціальних мережах та вітають шанувальників зі святом, Сайрус теж згадала про Новий рік в Instagram, але зробила це в традиційній для неї епатажній манері.

На фото співачка позує або з пляшкою шампанського в руках, або показує середні пальці у камеру.

"Таке ж саме л*йно, Новий рік", – написала Майлі у підписі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американська співачка Майлі Сайрус шокувала своїх шанувальників, розповівши історію про дозвілля у її сім’ї. Вона зізналася, що після річної перерви знов почала курити марихуану. Однак не таке зізнання шокувало громадськість, а інформація про людину, яка стимулює Майлі це робити. За словами співачки, її мама Тіш Сайрус складає компанію в такому відпочинку. Стається це не часто, однак з ініціативи 51-річної жінки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?