В Україні планують перекривати дороги: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні планують перекривати дороги: що сталося

В Україні планують перекривати дороги: що сталося
Джерело:  ua.interfax.com.ua

4-5 січня в Україні патрульна поліція посилить несення служби, а також залучить додаткову кількість особового складу для патрулювання доріг через погіршення погодних умов. Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"У зв'язку з очікуваним погіршенням погодних умов ми вжили заходів щодо посиленого несення служби в тих регіонах, де очікується циклон, посилення контролю за станом доріг, постійного моніторингу ситуації та залучення максимальної кількості особового складу", - сказав він.

За його словами, в середньому щодня працюватимуть понад 1500 поліцейських.

"Хочу повідомити, що в середньому цілодобово буде залучений 1591 поліцейський для патрулювання, з яких 398 - для патрулювання доріг державного значення", - додав Білошицький.

Також зазначається, що в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг ("Укравтодор") Славомір Новак закликав керівників областей, де очікується погіршення погодних умов, перекривати рух основних транспортних коридорів у разі потреби.

Як повідомляв ONLINE.UA, Державна служба з надзвичайних ситуацій заявляє, що  а ктивний циклон найближчими днями істотно ускладнить погодні умови в Україні до першого рівня небезпечності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?