"Поїхали, дитинко": Вайт кинув виклик Вайлдеру
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Поїхали, дитинко": Вайт кинув виклик Вайлдеру

"Поїхали, дитинко":  Вайт кинув виклик Вайлдеру
Джерело:  online.ua

Боксер Ділліан Вайт кинув виклик чемпіону світу за версією WBC Деонтею Вайлдеру, а також розкритикував минулого суперника американця - Тайсона Ф'юрі, передає ONLINE.UA з посиланням на Sky Sports.

"Поїхали, дитинко. У Вайлдера є сила, але хорошому боксеру відразу зрозуміло, що його удари видно за десять миль. Він занадто сильно розмахує, і у нього немає ніяких навичок, ніякого боксерського IQ. Ф'юрі довготелесий і незручний, але він не так вже й сильний, і його реально потрясти. Це постійно доводиться. По ньому поціляли в більшості боїв. Я б точно відправив у нокаут Тайсона Ф'юрі. У мене немає сумнівів, коли мова заходить до того, чи зможу я нокаутувати Тайсона Ф'юрі", - каже британський боксер.

 Відзначимо, що недавно Уайт, програючи на картках суддів, потужним ударом відправив Дерека Чісору в нокаут.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше чемпіон світу за версією IBF, WBA, WBO, IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа заявив, що хоче вийти на ринг проти чемпіона світу за версією WBC Деонтея Уайлдера вже в квітні наступного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?