І знову українець: названо найкращого боксера 2018 року за версією BoxingScene
Категорія
Спорт
Дата публікації

І знову українець: названо найкращого боксера 2018 року за версією BoxingScene

І знову українець: названо найкращого боксера 2018 року за версією BoxingScene
Джерело:  online.ua

Популярне видання BoxingScene назвало абсолютного чемпіона світу українця Олександра Усика найкращим боксером 2018 року, передає ONLINE.UA.

ЗМІ наголошує, що у 2018 році Усик виграв всі три поєдинки, у яких завоював три чемпіонські пояси та став абсолютним чемпіоном світу, захистивши свої титули. Українець домінував у першій важкій вазі.Також експерти відзначили, що Усик всі три поєдинки провів на території суперників – проти Марієса Брієдіса у Латвії, Мурата Гассієва у Росії та Тоні Белью у Англії.

"У 2019 році Усик перейде у важку вагу. Якщо його перший бій буде успішним, то вже невдовзі він зможе претендувати на бій проти британця Ентоні Джошуа, який є чемпіоном світу у важкій вазі за версіями IBF, IBO, WBA та WBO.Також на нагороду претендували Теренс Кроуфорд, Майкі Гарсія, Моріс Хукер, Косей Танака та Джош Уоррінгтон", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Усика назвав боксером 2018 року також ще і автрітетний американський телеканал ESPN. Експерти видання відзначили, що Усик провів фантастичний рік і створив ще більше історії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?