ЗМІ дізналися, хто може очолити Пентагон
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися, хто може очолити Пентагон

ЗМІ дізналися, хто може очолити Пентагон
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп розглядає кандидатуру колишнього сенатора-демократа Джима Уебба на посаду глави Пентагону. Про це пише газета The New York Times з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

"За словами трьох чиновників, Трамп розглядає Уебба на посаду наступного міністра оборони. Уебб - відвертий супротивник війни в Іраку", - сказано в повідомленні.

Що цікаво, Уебб є демократом, а не республіканцем, однак він розділяє погляди Трампа у деяких важливих питаннях. Зокрема, він - прихильник більш жорстких заходів у протистоянні з Китаєм.

Окрім того, зазначається, що представники віце-президента Майка Пенса та Міка Малвені, керівника апарату Білого дому, уже контактували з Уеббом.

Нагадаємо, глава Пентагону Джеймс Меттіс оголосив про свою відставку на знак протесту проти рішення Трампа вивести війська США з Сирії. У своєму листі про відставку він сказав, що залишить адміністрацію 28 лютого.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Пентагоні заявили, що військові США і НАТО  можуть не встигнути зупинити російські війська в разі їх вторгнення в Польщу і країни Балтії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?