В Меджлісі пояснили, як змусити Путіна піти на поступки
Категорія
Політика
Дата публікації

В Меджлісі пояснили, як змусити Путіна піти на поступки

В Меджлісі пояснили, як змусити Путіна піти на поступки
Джерело:  online.ua

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз заявив, що президента РФ Володимира Путіна можна змусити піти на поступки, зокрема – у звільненні українських політв'язнів. Це стане можливим, якщо Крим перетвориться на майданчик для міжнародних перемовин, передає ONLINE.UA.

На його думку, Крим для Путіна завжди буде "на першому місті". Доказом цього є захоплення українських кораблів у Керченській протоці.

"На сьогодні він маніакально дивиться на міжнародне право, консолідацію України з Європейським Союзом, з НАТО, він бачить в цьому загрозу і ні на що не зважатиме, тож, на жаль, час від часу буде нам подібні трагедії "підкидати", - каже Чийгоз.

Він також наголосив, що зосередження уваги лише на факті звільнення в’язнів Кремля «на жаль, ми не матимемо успіху».

"За умови звільнення політв'язнів кільком родинам ми принесемо радість, а для сотень тисяч тих, хто мешкає в Криму, – це щоденна трагедія. Подекуди вона має більш жорстокий характер", – наголосив він.

При цьому Чийгоз заявив, що Крим має не просто повернутися в інформаційний простір, він має «стати майданчиком для міжнародних перемовин».

"Тоді ми змусимо Путіна робити кілька кроків, зокрема і звільнити українських бранців",– додав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерт зробив тривожний прогноз для України і Білорусі на 2019 рік, в якому зазначено, що Путін може зважитися на збройне вторгнення в Україну і має намір посилити тиск на Білорусь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?