РФ не може ввести залізничне сполучення через Керченську протоку - відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ не може ввести залізничне сполучення через Керченську протоку - відома причина

РФ не може ввести залізничне сполучення через Керченську протоку - відома причина
Джерело:  online.ua

В Міністерстві тимчасово окупованих територій повідомляють, що в результаті неправильного проектування залізничних підходів до Керченського мосту Росія вкотре відклала строки введення в експлуатацію залізничного сполучення через Керченську протоку, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

"Через помилки проектувальників ЗАТ "Ленпромтранспроект" (м. Санкт-Петербург) уряду Російської Федерації доведеться додатково виділити майже 3 мільярди рублів (44 млн дол.) для завершення будівництва залізничних підходів до Керченського мосту, про що свідчить розпорядження Уряду Росії від 27.12.2018 № 2957-р", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наявні ґрунти не можна використовувати для насипу під залізничне полотно. Під час будівництва встановлено, що фактичні властивості ґрунтів суттєво відрізняються від тих, що були використані під час проектування ЗАТ "Ленпромтранспроект".

"У зв’язку з відсутністю в достатньому обсязі необхідних будівельних матеріалів, у листопаді 2018 року зустрілися представники окупаційної влади Криму та Абхазії. Під час зустрічі вони говорили про можливість постачання на тимчасово окупований півострів матеріалів (щебінь, пісок, гравій) для будівництва траси "Таврида" та про розширення асортименту торгівлі іншими будівельними матеріалами", - передає відомство.

Раніше ONLINE.UA публікував відео, як Кримський міст частково впав у воду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?