"Ми серйозно налаштовані": США пригрозили Кремлю
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми серйозно налаштовані": США пригрозили Кремлю

"Ми серйозно налаштовані": США пригрозили Кремлю
Джерело:  online.ua

Держсекретар США Майкл Помпео заявив, що США налаштовані на серйозну відповідь Росії через її поведінку на міжнародній арені. Однак при цьому Вашингтон шукає можливості для співпраці з Москвою, однак там не відповідають взаємністю, передає ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

Дипломат підкреслив, що адміністрація президента США Дональда Трампа прийняла низку заходів проти Росії. Помпео зазначає, що "поведінку РФ на міжнародній арені не можна назвати хорошою".

"Нинішня адміністрація США налаштована дуже серйозно в тому, що стосується відповіді... Однак американська сторона продовжує пошуки можливостей для співпраці. Намагаємося знайти такі можливості, де американські і російські інтереси перетинаються, навіть якщо наші цінності не збігаються. Метою такої співпраці у Вашингтоні вважають можливість спільної роботи з Москвою над ключовими питаннями світового порядку денного", - заявив він.

Однак, за словами Посмео, у Кремлі не відповідають взаємністю. Держсекретар зазначає, що Вашингтон продовжить докладати зусиль для здійснення діалогу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ході телефонної розмови з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим державний секретар США Майк  Помпео звинуватив владу РФ  у порушенні домовленостей щодо Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?