Ангел Victoria’s Secret показала, як має виглядати ідеальний прес
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ангел Victoria’s Secret показала, як має виглядати ідеальний прес

Ангел Victoria’s Secret показала, як має виглядати ідеальний прес
Джерело:  online.ua

Популярна модель та ангел Victoria’s Secret Розі Хантінгтон-Уайтлі опублікувала у своїх соціальних мережах звабливі фото з недавнього відпочинку перед Новим роком. Світлини красуня поширила на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Відомо, що Розі відправилася відпочивати разом зі своїм 51-річним нареченим Джейсоном Стетхемом і їхнім сином Джеком у теплі краї. Відома модель не забула про шанувальників у мережі і показала розкішні фото з подорожі. Так, на одному зі знімків Розі демонструє ідеальну фігуру у крихітному коричневому купальнику в басейні.

"Це просто ідеальний прес; недосяжна мрія для багатьох; шикарна фігура та шикарна жінка; найкрасивіша модель на світі; а які ж стрункі ніжки; прес - це не головне для жінки; більше фото - ти прекрасна; надзвичайна краса", - пишуть фанати моделі в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна супермодель Джиджі Хадід знялася в незвичній фотосесії, яка шокувала більшість шанувальників зірки. На новій світлині на плечах красуні лежить оголена дівчина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?