"Все зруйнувала": мати Бреда Пітта звернулася до Анджеліни Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Все зруйнувала": мати Бреда Пітта звернулася до Анджеліни Джолі

"Все зруйнувала": мати Бреда Пітта звернулася до Анджеліни Джолі
Джерело:  online.ua

Мати відомого голлівудського актора Бреда Пітта вперше прокоментувала розлучення її сина з Анджеліною Джолі. 79-річна Джейн Етта Пітт звернулася до акторки та звинуватила її у тому, що та зруйнувала життя Бреда, передає ONLINE.UA з посиланням на Radar Online.

Жінка доволі різко висловилася в адресу свої колишньої невістки. Мати Пітта стверджує, що голлівудська красуня зломала життя актора. За словами інсайдера, жінка переконана, що Анджеліна Джолі жорстоко вчинила з Бредом Піттом і вона, як мама, просто не може їй це пробачити. Також інсайдери повідомили, що Джейн Етта Пітт має намір глянути екс-невістці в очі і сказати їй все, що вона думає про цю ситуацію.

Окрім того, мати Бреда додала, що Анджеліна була жорстокою та часто використовувала різні маніпуляції.

Нагадаємо, що скандальне розлучення зіркової пари триває з 2016 року. Після гучної заяви про їхній розрив актори ніяк не можуть порозумітися.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голлівудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі

без свідомості опинилась у лікарні через сильне виснаження.  Результати обстеження показали, що Джолі повністю фізично виснажена. Близькі до красуні джерела стверджують, що проблеми зі здоров’ям у актриси вже давно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?