Усик розповів, як реагує на критику та хейтерів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик розповів, як реагує на критику та хейтерів

Усик розповів, як реагує на критику та хейтерів
Джерело:  Vringe

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик відверто розповів, як ставиться до своїх хейтерів та людей, які постійно критикують його рішення. Також боксер прокоментував те, що після бою з Муратом Гассієвим українська спільнота розділилася на дві частини: ті, які абсолютно підтримують, і ті, хто критикує, передає ONLINE.UA з посиланням на  Vringe.com.

"Ось це і називається поділ. Я боксую абсолютно для кожного українця і прославляю свою країну. Я не поділяю людей по регіонах. Я відчуваю підтримку, коли я боксую. Мені багато пишуть, я дякую людям за це. Насправді мені дуже приємно й тепло, а комусь щось не подобається в тому, що я роблю. Хоча, їм теж спасибі за те, що критикують. Коли зустрічаєшся з людьми на вулиці, то вони кажуть: "Спасибі, ми тебе підтримуємо, ти – крутий", ще щось говорять, ну такі слова людські. Це нормально, я вдячний їм за це", – відзначив Усик.

Окрім того, український чемпіон підкреслив, що не має депресії через різку критику.

"Ви знаєте, немає. Все що я роблю, я роблю в першу чергу для себе, для своєї родини, для досягнення мети, яку я перед собою ставлю. Якщо комусь не подобається, я це не сприймаю. Та, будь ласка, не дивися. Зроби краще або якось по-іншому", – резюмував Усик.

Як повідомляв ONLINE.UA, популярне видання BoxingScene назвало абсолютного чемпіона світу українця Олександра Усика найкращим боксером 2018 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?