РФ готує диверсію проти українців у Криму - фотодоказ
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ готує диверсію проти українців у Криму - фотодоказ

РФ готує диверсію проти українців у Криму - фотодоказ
Джерело:  online.ua

Спецслужби Росії готують диверсію проти громадян України в Криму. Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров - він отримав документ, який, за його словами, є орієнтуванням російських спецслужб, передає ONLINE.UA.

В документі вказано, що "на територію Російської Федерації з метою здійснення диверсійно-терористичних акцій здійснено проникнення диверсійної групи".

"Можливо, ми не стали б виносити зміст зазначеного документа на загальний огляд, хіба мало що з бодуна може привидітися співробітникам "розвідуправління військ національної гвардії Росії", проте вже дуже колоритним нам здався складу цієї "ДГ", – написав голова Меджлісу.

Чубаров додав, що туди належать і "директор середньої загальноосвітньої школи в Херсонській області, і докторант одного з турецьких вузів, а також просто інші не менш гарні і чесні люди".


Документ є орієнтуванням російських спецслужб/ Джерело: Фейсбук Рефата Чубарова

Також він зазначив, що встановив контакт з деякими особами зі списку. Вони перебувають "за місцем свого постійного проживання на материковій Україні". Спецслужби Росії поки публічно не коментували заяву Рефата Чубарова.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 жовтня  Європейський парламент схвалив проект резолюції по Криму і Донбасу, яка передбачає посилення санкцій проти Росії в разі загострення ситуації в Азовському морі.  Європейські парламентарії визнали, що Росія намагається привласнити Азовське море.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?