Dexit близько: в Німеччині висунули Євросоюзу жорсткий ультиматум
Категорія
Світ
Дата публікації

Dexit близько: в Німеччині висунули Євросоюзу жорсткий ультиматум

Dexit близько: в Німеччині висунули Євросоюзу жорсткий ультиматум
Джерело:  online.ua

Скандальна правопопулістична партія "Альтернативи для Німеччини" заявила, що до 2024 року Євросоюз повинен бути "повністю змінений", а в іншому разі Німеччина має розглянути можливість виходу з блоку. Це вказано в програмі політичної сили, передає ONLINE.UA з посиланням на Die Welt.

На даний момент склад Європейського Парламенту – 751 член, а вони закликають скоротити його до 100 депутатів, які обираються національними парламентами, відмовитися від європейських виборів і відновити національні валюти.

"Якщо наші фундаментальні підходи реформування в існуючій системі ЄС не можуть бути реалізовані в рамках одного законодавчого періоду, то програмний комітет партії вважає "Dexit" до 2024 року абсолютно необхідним", - сказано в програмі.

Окрім того, AfD також хоче приєднатися до партій, які захищають Європу від того, що вони вважають "ісламізацією".

До слова, вибори до Європарламенту повинні пройти 23-26 травня 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше перша міністерка Шотландії Нікола Стерджен звинуватила уряд Британії у "жалюгідному боягузтві" через відтермінування ключового голосування в парламенті щодо угоди про Brexit.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?