Скандальна Лобода нарешті показала, від кого народила дитину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальна Лобода нарешті показала, від кого народила дитину

Скандальна Лобода нарешті показала, від кого народила дитину
Джерело:  online.ua

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка часто виступає в Росії та отримує там нагороди, підтвердила чутки про роман з німецькою рок-зіркою Тіллем Ліндеманном. Артистка вперше опублікувала у блозі їх спільне фото, передає ONLINE.UA.

Як відомо, роман Світлани Лободи з таємничим незнайомцем в ЗМІ обговорюють уже більше року. Журналісти припускали, що артистка закрутила роман з лідером гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном, від якого народила другу доньку Тільду. І хоч Світлана Лобода не коментує чуток, однак на її сторінці в Instagram з'явилось своєрідне підтвердження цього.

У день народження Тілля Ліндеманна співачка опублікувала їх спільне фото. Ймовірно, знімок зроблений під час другої вагітності зірки, адже в приталеній чорній сукні видніється округлий живіт. Артистка ніжно притулилась до чоловіка, вбраного в халат медика. Хоч його обличчя було прикрите маскою, все ж видно, що це саме Тілль Ліндеманн.

"З днем народження, мій найкращий у світі лікар",– написала Світлана Лобода.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 8 червня відбулася прем’єра нового кліпу скандальної української співачки Світлани Лободи, який був знятий нею на останніх термінах вагітності. У музичному ролику артистка демонструє запальні танці з великим животом, чим і шокувала шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?