Кремль хоче звинуватити Україну в організації терактів - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль хоче звинуватити Україну в організації терактів - перші подробиці

Кремль хоче звинуватити Україну в організації терактів - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Український полковник Олександр Мотузяник повідомив, що Росія планує сфабрикувати чергові інформаційні приводи для дискредитації України. З даною заявою він виступив під час брифінгу Міноборони 4 січня, передає ONLINE.UA.

За його словами, Кремлю це необхідно для посилення антиукраїнської інформаційної кампанії та "виправдання агресивних дій в Азовсько-Чорноморському регіоні".

Український полковник також додав, що російська сторона готує звинувачення України у нібито підготовці терористичних актів на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської областей та АР Крим.

 "Крім того, не виключається проведення Росією диверсій на власних об’єктах критичної інфраструктури, таких як ТЕС, порти, мости, підприємства, які використовують у виробництві шкідливі речовини, на транспорті, тощо з подальшим звинуваченням української сторони у причетності до їх скоєння", - заявив Мотузяник.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що спецслужби Росії готують диверсію проти громадян України в Криму. Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров — він отримав документ, який, за його словами, є орієнтуванням російських спецслужб.

Як повідомляв ONLINE.UA, в документі вказано, що "на територію Російської Федерації з метою здійснення диверсійно-терористичних акцій здійснено проникнення диверсійної групи".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?