Ситуація на Донбасі неспокійна: штаб ООС повідомив тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі неспокійна: штаб ООС повідомив тривожні новини

Ситуація на Донбасі неспокійна: штаб ООС повідомив тривожні новини
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують зривати різдвяне перемир'я і порушують режим тиші провокаційними обстрілами. Українські військові надійно контролюють ситуацію, використовуючи чергові вогневі засоби у відповідь.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 5 січня, бойовики 4 рази відкривали вогонь. З гранатометів і стрілецької зброї вони гатили в районі Авдіївки на Донецькому напрямку, недалеко від Павлопіля, Лебединського та Водяного на Маріупольському напрямку. В результаті ворожих обстрілів жоден українських захисник не отримав поранення.

За даними розвідки, ворог зазнав втрат - повідомляється про одного знищеного і одного пораненого бойовика.

Також в штабі ООС повідомили про дві смерті мирних жителів в черзі на КПВВ з вини бойовиків. Трагічні інциденти сталися на КПВВ "Станиця Луганська" і "Майорськ". Там померли 65-річний чоловік і 79-річна жінка. Причиною смерті людей стали незаконні дії бойовиків, які не припиняють штучно створювати труднощі на блокпостах і КПВВ.

"Українська сторона СЦКК заявляє, що штучне створення довгих черг і неорганізованості в роботі КПВВ в холодну пору року з боку російсько-окупаційних військ раз наражає на небезпеку мирне населення, серед яких, в основному люди похилого віку. Люди йдуть за пенсіями і соціальними виплатами, проте цей шлях іноді небезпечний", - підкреслили в штабі ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія готує небезпечну провокацію на Донбасі, в якій хоче звинуватити Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?