У Маріуполі в житловому будинку прогримів вибух: є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

У Маріуполі в житловому будинку прогримів вибух: є загиблі

У Маріуполі в житловому будинку прогримів вибух: є загиблі
Джерело:  online.ua

Пізно увечері 5 січня в центрі Маріуполя сталася трагічна подія - в квартирі житлового будинку, розташованого на проспекті Будівельників, прогримів вибух, в результаті чого загинули дві людини, передає ONLINE.UA.

Правоохоронці Донецької області підтвердили, що повідомлення про вибух надійшло до них о 21:20 5 січня. На місце виїхала слідча група, яка з'ясовує причину і подробиці події.

За даними видання 0629, причиною трагедії став вибух гранати в квартирі, розташованій на третьому поверсі житлового будинку. Очевидці пишуть, що вибух був чутний і в інших районах міста, а один з потерпілих перед смертю нібито кликав з вікна на допомогу.

"За попередньою інформацією, загинули 2 людини. На місці працюють вибухотехніки, поліція і військові. Прибули 3-4 карети медиків", - повідомляє видання.

Також джерело опублікувало фото з місця трагедії. На них видно, що одна людина, загибла внаслідок вибуху, звисає з вікна. Відзначається також, що в повітрі на місці події стоїть запах гару.

Вибух в Маріуполі (фото - 0629.com.ua)

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що мешканці Магнітогорська не до кінця вірять в те, що багатоповерхівка на проспекті Карла Маркса обвалилася в результаті вибуху побутового газу, що стався 31 грудня. Вони підозрюють, що причиною трагедії став теракт, про який мовчать силовики і влада РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?