Україну продовжує засипати снігом: яка ситуація на дорогах
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну продовжує засипати снігом: яка ситуація на дорогах

Україну продовжує засипати снігом: яка ситуація на дорогах
Джерело:  online.ua

У неділю, 6 січня, Україна продовжує засипати снігом. У Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській та Львівській областях за останню добу випало до 12 см снігу, а в Полтавській, Рівненській, Хмельницькій, Волинській, Сумській, Вінницькій, Черкаській і Київській областях - сніговий покрив збільшився місцями до 10 см.

Про ситуацію на дорогах в Україні на тлі снігопадів повідомила прес-служба Укравтодору, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що проїзд по всіх ділянках доріг державного значення забезпечений, заторів на дорогах немає, за винятком тимчасових ускладнень на автодорозі М-06 через ДТП. Стан покриття на дорогах державного значення в західних, північних, центральних, Луганській і Донецькій областях місцями засніжений, на півдні сухий.

На перевальних ділянках доріг висота снігового покриву сягає 90 см. Стан покриття доріг - засніжене.

За даними Укргідрометцентру, 6 січня по всій території України буде невеликий сніг. Температура повітря в денний час не опускатиметься нижче -8°С.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні лютує циклон, який ускладнює погодні умови і рух на окремих ділянках доріг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?