США направили в Чорне море потужний військовий корабель: названа мета
Категорія
Світ
Дата публікації

США направили в Чорне море потужний військовий корабель: названа мета

США направили в Чорне море потужний військовий корабель: названа мета
Джерело:  online.ua

У Чорне море через протоку Дарданелли входить потужний військовий корабель США USS FortMcHenry. Цей десантний корабель військово-морського флоту США патрулюватиме морську територію.

Фото прямуючого в Чорне море американського корабля опублікувала прес-служба 6 Флоту США в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Військовий корабель США має серйозні характеристики: він може розмістити на своєму борту до півтисячі морських піхотинців, оснащений повітряними подушками LCACs для десантних кораблів і катерів, також на борту корабля розміщено майданчик для посадки і зльоту повітряних суден типу вертольота або конвертоплана.

Екіпаж військового корабля ВМС США USS FortMcHenry складається з 22 офіцерів та 391 моряків. На його борту можуть бути розміщені 504 бійця. Спрямований в Чорне море корабель США в складі елементів 22-й морський експедиційної групи, яка є однією з семи морських експедиційних груп, існуючих в морській піхоті США. Це робоча група морської піхоти з чисельністю близько 2200 чоловік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в середині грудня минулого року в порт Одеси зайшов британський військовий корабель HMS Echo (H87), який став першим кораблем НАТО, який прибув на допомогу Україні для протистояння агресії Росії в Чорному і Азовському морях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?