Перше сонячне затемнення 2019 року: вражаючі фото і відео з усієї планети
Категорія
Технології
Дата публікації

Перше сонячне затемнення 2019 року: вражаючі фото і відео з усієї планети

Перше сонячне затемнення 2019 року: вражаючі фото і відео з усієї планети
Джерело:  online.ua

Вночі 6 січня земляни змогли спостерігати перше сонячне затемнення 2019 року. На жаль українці на цей раз не змогли побачити видовищне астрономічне явище, але очевидці з багатьох країн опублікували в соцмережах вражаючі фото січневого сонячного затемнення, повідомляє ONLINE.UA.

Спостерігати перше сонячне затемнення 2019 роки змогли мешканці Японії, Китаю, Північної і Південної Кореї, Монголії, Далекого Сходу Росії. Також астрономічне явище було видно на крайньому південному заході Аляски і в північній зоні Тихого океану.

Перше сонячне затемнення 2019 роки тривало всього кілька годин, але очевидці, яким пощастило побачити унікальну астрономічну подію, встигли зафіксувати його на фото.

Слід зазначити, що наступне часткове сонячне затемнення на Землі очікується влітку 2019 року - 2 липня. А місячне затемнення відбудеться вже в січні, 21 числа.

Сонячне затемнення 6 січня 2019 року - відео:

Раніше ONLINE.UA повідомляв, які яскраві астрономічні події чекають українців у січні 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?