Бойовики посилили провокації на Донбасі: бійці ЗСУ відповіли
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики посилили провокації на Донбасі: бійці ЗСУ відповіли

Бойовики посилили провокації на Донбасі: бійці ЗСУ відповіли
Джерело:  online.ua

Напередодні Різдва бойовики посилили провокації на Донбасі. Вони обстрілювали позиції ЗСУ на всіх напрямках фронту, але українські захисники, незважаючи на погіршення погодних умов, надійно контролювали дії противника і адекватно відповідали ворогові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього 6 січня бойовики п'ять разів обстріляли позиції ООС. З гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вони влаштували вогневі провокації в районі Вільного на Луганському напрямку, Новомихайлівки, Мар'їнки і Красногоровки на Донецькому напрямку, а також поблизу Гнутового на Маріупольському напрямку. В ході бойових дій жодні український військовий не постраждав.

У відповідь на обстріли бойовиків бійці ЗСУ застосовували чергові вогневі засоби, в результаті чого ворог зазнав втрат - за даними розвідки, один окупант був знищений і ще один отримав поранення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія готує небезпечну провокацію на Донбасі, в якій планує звинуватити Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?