Під батогом більше ніколи ходити не будемо: Лукашенко виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Під батогом більше ніколи ходити не будемо: Лукашенко виступив з гучною заявою

Під батогом більше ніколи ходити не будемо: Лукашенко виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Білоруський глава Олександр Лукашенко виступив з різдвяною промовою, в якій заявив, що білоруси більше ніколи не будуть ходити під батогом. Таку однозначну відповідь вони будуть давати всім, хто буде погано на них дивитися.

З такою заявою Лукашенко виступив під час відвідування Храму-пам'ятника на честь Всіх Святих, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу білоруського глави.

"Білоруси - гордий, незалежний, толерантний і дуже добрий народ, який завжди добре ставиться до всіх своїх сусідів, в тому числі до росіян і українців. Але всім, хто погано дивиться на нас, будемо однозначно говорити про те, що під батогом ми більше ніколи ходити не будемо", - заявив Лукашенко.

Він також підкреслив, що білоруси, як ніхто інший, цінують мир, так як були свідками горя і жахів воєн. Тому Лукашенко закликав всі народи до дружби і співпраці.

"Історію не змінити, її не можна і забути. Тому що немає краще захисту, ніж пам'ять про трагічне минуле. Ми цінуємо мир, тому що були свідками горя і жахів воєн, як ніякий інший народ у світі. Білоруси це відчули сповна. Ми цінуємо мир і закликаємо всі народи до дружби і співпраці. І в цій місії наша держава, білоруський народ, наша церква завжди були єдині", - додав Лукашенко.

Тим самим Лукашенко висловив свою позицію з питання інтеграції з Росією, тема якої бурхливо обговорюється вже другий місяць. Він побічно дав натяк, що Білорусь не погодиться на приєднання до РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Лукашенко в новорічному привітанні Путіну несподівано заявив, що "союз двох народів відбувся", незважаючи на те, що спірні питання між Мінськом і Москвою так і не були вирішені перед Новим роком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?